jump to navigation

Inbjudan sprint-KM tisdag 30 maj 14 maj 2017

Posted by solnaok in Nyheter.
trackback

Tävlingsarena: Tävlingscentrum är beläget i Äppelparken, 70 meter SO om SIPRI i Frösunda, Solna. Tävlande närmar sig tävlingen från S eller SV uppmanas att gå via Gustav III:s boulevard – Signalistvägen för att inte passera rakt igenom tävlingsområdet.
Banor: 2,0 km för HD16-HD50, 1,5 km för övriga.
Start: Första start 19:00
Anmälan: Föranmälan via Eventor (https://eventor.orientering.se/Events/Show/19140) senast lördag den 27 maj. Ingen efteranmälan men direktanmälan på plats i mån av lediga kartor. Startlista anslås på arenan innan start. På Eventor finns ytterligare information om tävlingen.
Karta: Sprintkarta i skala 1:2000, ritad 2011 och reviderad 2017. Parkbänkar är ej utritade på kartan då många av bänkarna är flyttbara.
Service: I princip ingen. Dusch och toalett saknas. Vid behov av toalettbesök hänvisas till allmänna toaletter i närheten, till exempel i Mall of Scandinavia.
Förbjudet område: På grund av ett mycket begränsat tävlingsområde så är det mycket viktigt att de tävlande följer tävlingsledningen anvisningar om var man får uppehålla sig innan start och efter genomförd tävling. På lätt svenska – Håll dig i den stora gropen!
Medtag SI-pinne!

%d bloggare gillar detta: