jump to navigation

Ungdomsträning 19 april 16 april 2018

Posted by solnaok in Nyheter.
trackback

Vi träffas torsdag 19 april vid Enebybergs IP klockan 18. Vägbeskrivning hittar du vid kartan här nedanför. Vi kommer att träna linjeorientering för att ni ska träna på att läsa kartan noggrant och omsorgsfull. Vi har gjort detta förrut men den här gången blir det lite annorlunda. På den svårare träningsbanan kommer en säkerhetsnål att ha en av huvudrollerna.

Syfte: Öva koncentrationen med intensiv kartläsning
Innehåll: Träningen bjuder på en skog med mycket kartläsning och massor av stigar. Nybörjarna övar på att hittar rätt stigar, passa kartan och hålla reda på var dom är. De äldre gör ungefär samma sak men med svårare bana.

Efter att du sprungit så har vi en kort genomgång med dig om hur träningen gick och vad du lärde dig. Innan vi skiljs åt så pratar vi lite mystiskt om träningen veckan därpå, den 26 april i Skytteholmsparken.

EnebybergsIP

Vägbeskrivning: Åk Norrtäljevägen norrut och åk av vid Danderyds kyrka. Åk vänster under motorvägen och sedan höger in på Enebybergsvägen. Efter några kilometer sväng vänster vid skylt Enebybergs IP. Åk förbi idrottsplatsen och vänster. Samling vid röda pilen.

%d bloggare gillar detta: