jump to navigation

Motionsorientering våren 2020

På grund av rådande corona-pandemi har vi valt att ställa in ordinarie planerade motionsorientering under våren 2020. Vi erbjuder istället motionsorienteringsbanor tillgängliga att springa valfri dag och tid i veckan. Kartor/banor till försäljning i Ursviks motionsgård för 40 kr samt för nerladdning på denna sida och på Eventor för 20 kr. För mer info se uppdaterad inbjudan.

Du betalar nerladdad karta genom att Swisha 20 kr till 12 33 51 40 64.
Har någon kontroll försvunnit så är vi tacksamma om du meddelar oss på 0737-26 60 30. Våra kontroller ser ut på följande sätt. Starten är markerad med orange-vit snitsel.

Motionsorientering 1-7 juni
Banorna är nu upplagda här nedan men kontrollerna kommer inte att finns uppsatta förrän måndag 1 juni och sitta uppe till söndag 7 juni klockan 16. Kartor kommer att ligga och vänta i Ursviks motionsgård på orienterare som inte vill skriva ut kartan själv utan hellre vill ha en utskriven och plastad karta. Tycker du Ursviksterrängen är för lätt så kan du anta utmaningen att springa ÖM5 eller ÖM6 på en karta där vi tagit bort rätt många karttecken. Det börjar lätt men blir snabbt betydligt svårare. Ladda hem Bana ÖM5 teknik eller Bana ÖM6 teknik.

Här är banorna att ladda ner:

ÖM1
ÖM3
ÖM4
ÖM5
ÖM5 i skala 1:7500
ÖM6
ÖM5 teknik
ÖM6 teknik

Motionsorientering 25-31 maj
Banorna är nu upplagda här nedan men kontrollerna kommer inte att finns uppsatta förrän måndag 25 maj och sitta uppe till söndag 31 maj klockan 16. Kartor kommer att ligga och vänta i Ursviks motionsgård på orienterare som inte vill skriva ut kartan själv utan hellre vill ha en utskriven och plastad karta.

Här är banorna att ladda ner:
ÖM1
ÖM3
ÖM4
ÖM5
ÖM5 i skala 1:7500
ÖM6

Motionsorientering 11-17 maj
Den andra motionsorienteringen är genomförd. Det som finns att titta på är Livelox där du kan registrera hur du sprang eller bara titta på hur andra sprang sin bana. Länk till Livelox hittar du i Eventor.

Motionsorientering 2-10 maj
Den första motionsorienteringen är genomförd. Det som finns att titta på är Livelox där du kan registrera hur du sprang eller bara titta på hur andra sprang sin bana. Länk till Livelox hittar du i Eventor.

%d bloggare gillar detta: