jump to navigation

Klubbkläder

Vi har till 2022 bytt leverantör av orienteringskläder och på köpet fått en egen webbshop du kan gå in på och beställa. För orienteringtröjan i nylon hänger vi dock kvar vid vår gamla leverantör tills vidare. För orienteringtröjan (OL-top) gäller att vi har ett antal på lager men kommer att beställa fler i början av mars.

Priset för OL-top med kort ärm är 469 kr för vuxenstorlek och 369 för barnstorlek och den ser ut så här:

OL-top

Vill du beställa en OL-top så mailar du lämpligen till orientering@solnaok.se och meddela antal och storlekar senaste den 4 mars 2022. Till ungdomar som ställer upp och representerar klubben på tävlingar så lånar vi ut orienteringströjor. Maila oss eller prata med ungdomsledarna.

Länk till webbshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=SolnaOKNS 

Det som är mesta intressant i webbshopen är följande:

Byxorna är neutralt svarta och liknande går att köpa från flera olika leverantörer som:

Webbshopen stänger för denna beställningsomgång 13 mars 2022 och leverans av kläderna beräknas ske vecka 17 (sista veckan i april). Vi planerar att öppna webbshopen för nya beställningar 1 till 2 gånger per år beroende på intresse från medlemmarna. Hör alltså gärna av er om ni är sugna på nya kläder även om webbshoppen för tillfället är stängd.

Starta gärna med att kolla in informationsfilmen om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se informationsfilmen här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

%d bloggare gillar detta: